Portada - foto apaisada


 

Actualitat

Ruth Usó destaca el paper dels professionals de salut pública per a potenciar accions de promoció de

05/06/2024 - Ruth Usó destaca el paper dels professionals de salut pública per a potenciar accions de promoció de la salut a nivell comunitari

Ruth Usó ha visitat les noves instal•lacions del Centre de Salut Pública de Gandia, situat en l’Espai Roís de Corella. S'han ampliat els espais destinats a promoció de la salut, seguretat alimentària i vigilància per a la salut. 

Sanitat posa en marxa l'àrea de rehabilitació en en l’Espai Sanitari Roís de Corella

29/05/2024 - Sanitat posa en marxa l'àrea de rehabilitació en en l’Espai Sanitari Roís de Corella

Es completa així la segona fase de l'obertura progressiva del nou complex sanitari de Gandia, corresponent a l'edifici central. Els servicis es traslladen des de l'Hospital Francesc de Borja i van dirigits especialment a pacients amb patologia de l'aparell locomotor. 
 

L'hospital de Gandia realitza per primera vegada una reconstrucció de mama amb pròtesi prepectoral d

21/05/2024 - L'hospital de Gandia realitza per primera vegada una reconstrucció de mama amb pròtesi prepectoral definitiva

Esta intervenció permet la restauració de la mama en un sol acte quirúrgic evitant així la necessitat de més intervencions. Es realitza a pacients oncològiques segons la grandària del tumor i la localització, i només han de romandre un dia ingressades. 
 

Sanitat obri l'hospital de dia i les consultes ambulatòries de Salut Mental en el Roís de Corella

20/05/2024 - Sanitat obri l'hospital de dia i les consultes ambulatòries de Salut Mental en el Roís de Corella

Continua la segona fase de l'obertura progressiva del nou complex sanitari de Gandia, corresponent a l'edifici central. Els servicis, tant d'infantil com d'adults, es traslladen des de l'Hospital Universitari Francesc de Borja.