Portada - foto apaisada


 

Actualitat

El departament de salut de Gandia organitza en Vilallonga la II Fira de la Salut de la Safor

03/04/2024

El departament de salut de Gandia organitza en Vilallonga la II Fira de la Salut de la Safor

Serà a l’espai multiusos el divendres 12 d'abril per la vesprada, i en el camp de futbol municipal el dissabte 13 pel matí. L’event reunirà els equips del programa ‘Camina’ de 18 municipis per a fomentar l'exercici físic.

El departament de salut de Gandia organitza la II Fira de la Salut de la Safor a Vilallonga sota el lema ‘Fem salut, fem poble’, amb el principal objectiu de reconéixer a les entitats, associacions i col·lectius comarcals que treballen per la salut i donar a conéixer les seues activitats, i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vilallonga.

L'esdeveniment tindrà lloc en l'espai multiusos de Vilallonga el divendres 12 d'abril a la vesprada, i en el camp de futbol municipal el dissabte 13 d'abril al matí.

El lema ‘Fem salut, fem poble’ simbolitza la importància de la participació comunitària i xarxes comunitàries en l'abordatge de la salut i el benestar, com a objectiu i com a fi en si mateix perquè la participació també és salut.

La responsable de l'estratègia de salut comunitària del departament, Ana Ocaña, explica: “en esta fira volem posar en valor a aquelles associacions, ajuntaments, persones, col·lectius i grups veïnals que estan realitzant projectes i activitats per a millorar la salut i el benestar de la comunitat en els seus municipis”.

En definitiva, la Fira de la Salut està pensada com un espai de trobada on compartir experiències i maneres de fer salut des de l'àmbit comunitari.

En este espai s'instal·laran parades informatives on les associacions, col·lectius i ajuntaments podran exposar les diferents accions. A més, hi haurà tallers, taules redones i activitats de caràcter lúdic i cultural relacionades amb la promoció de la salut i la participació comunitària.

El dissabte, la jornada se centrarà en el foment de l'exercici físic i la relació social amb la trobada de tots els grups del programa ‘Camina’, de 18 localitats del departament de salut, tant de la comarca de la Safor com de la Vall d'Albaida.

En concret, a més dels de Vilallonga com a amfitrions, acudiran els *caminantes de Gandia, Oliva, Tavernes de la Valldigna, Bellreguard, Barx, Almoines, Miramar, el Real de Gandia, Castelló de Rugat, Piles, Daimús, La Font d'en Carròs, Simat de la Valldigna, Rafelcofer, Xeraco, Ròtova i Benifairó de la Valldigna.

L'esdeveniment està obert al públic de totes les edats. El divendres les activitats començaran a les 17 hores i el dissabte a les 10 hores.

Compartir

Galeria d'imatges