Portada - foto apaisada


 

Actualitat

El departament de salut de Gandia oferta per primera vegada una plaça MIR d'Aparell Digestiu i 4 places EIR d'Infermeria Familiar i Comunitària

04/03/2024

El departament de salut de Gandia oferta per primera vegada una plaça MIR d'Aparell Digestiu i 4 pla

La jornada de portes obertes per a futurs mèdics, infermeres i farmacèutics interns residents serà el 22 de març. Per a 2025 s'inclouran tres noves places del servei de Salut Mental: psiquiatra, infermera especialista i psicòleg. 

El departament de salut de Gandia oferix per primera vegada una plaça de metge intern resident (MIR) especialista de l'Aparell Digestiu, i quatre places d'infermera interna resident (EIR) d'Infermeria Familiar i Comunitària.

Estes places se sumen a l'oferta ja existent, que contempla 14 MIR de l'especialitat de Medicina Familiar i Comunitària; dos de Pediatria; un de Medicina Interna; un de Cirurgia General; un de Traumatologia i Ortopèdia, un d'Obstetrícia i Ginecologia i un d'Anestesiologia i Reanimació, així com dos EIR d'infermeria Obstètrica-Ginecològica (matrones) i una farmacèutica interna resident (FIR).

Així, el departament comptarà enguany amb 29 residents més: 22 nous metges interns residents de huit especialitats; sis noves infermeres internes residents de dos especialitats, i un nou farmacèutic intern resident.

D'altra banda, la unitat docent multiprofessional del servici de Salut Mental de l'Hospital Universitari Francesc de Borja de Gandia ha sigut acreditada, de manera que per al curs 2025 el departament comptarà amb tres noves places de residents: una plaça MIR de Salut Mental, una EIR de Salut Mental, i per primera vegada, una plaça PIR, de Psicòleg Intern Resident en Salut Mental.

Les persones interessades a realitzar la residència en el departament de salut de Gandia poden acudir per a informar-se i conéixer l'Hospital Universitari Francesc de Borja de Gandia en la jornada de portes obertes per a futurs residents el 22 de març a les 11.30 hores en la sala d'actes.

Durant esta jornada, residents i adjunts de totes les especialitats oferides detallaran els assumptes més interessants de cadascuna d'elles i resoldran els dubtes dels assistents sobre esta etapa formativa i laboral. A continuació, realitzaran una visita guiada per l'hospital. La jornada també es pot seguir online.

El departament de salut de Gandia comprén a al voltant de 180.000 habitants de 41 municipis de la Vall d'Albaida i de la Safor, i compta amb un hospital de 285 habitacions individuals, huit centres de salut, 39 consultoris auxiliars, set consultoris de platja i el nou Espai Sanitari Roís de Corella, a més del Centre de Salut Pública, on els residents poden tindre l'oportunitat de continuar la seua trajectòria professional.

Compartir

Galeria d'imatges