Portada - foto apaisada


 

Actualitat

Anàlisis Clíniques del departament de salut de Gandia aconseguix la certificació de qualitat ISO 9001-2015

13/03/2024

Anàlisis Clíniques del departament de salut de Gandia aconseguix la certificació de qualitat ISO 900

La norma internacional reconeix la qualitat de totes les àrees de coneixement en els processos de preanalítica, analítica i postanalítica. El servei ha rebut en l'últim any 276.000 peticions analítiques i han informat més de 4.950.000 proves diagnòstiques.

El servei d'Anàlisis Clíniques del departament de salut de Gandia ha obtingut la certificació de qualitat ISO 9001-2015, una norma internacional de gestió de qualitat que avalua els elements dels quals s'ha de disposar per a atendre les necessitats d'usuaris i professionals que reben els resultats analítics.

Este sistema de gestió de qualitat s'ha aplicat als processos de preanalítica, analítica i postanalítica en totes les àrees de coneixement del servei: urgències, bioquímica, proteïnes, hormones, líquids biològics, marcadors tumorals, autoimmunitat i immunologia, programes de cribratge de càncer, estudi de aneuploidies i preeclàmpsia, reproducció assistida i farmacologia.

La responsable de qualitat del servici d'Anàlisis Clíniques, Mª José Martínez, i el cap de servei, Julián Díaz, asseguren que suposa un “gran reconeixement, tant per al servei com per al departament i la Conselleria de Sanitat, i agraïxen la implicació de tot el personal, no sols del servei, sinó també d'altres que han contribuït, com informàtica, infraestructures i logística, així com el suport de la direcció”.

El servici d'Anàlisis Clíniques oferix assistència les 24 hores els 365 dies de l'any i dona suport a totes les seccions implicades en el diagnòstic in vitro: anatomia patològica, microbiologia i parasitologia, hematologia i hemoteràpia, i farmacologia.

Anàlisis Clíniques atén la demanda urgent i programada de tot el departament, que en l'últim any ha sigut de més de 276.000 peticions analítiques, de les quals més de 55.000 eren urgents. A més, s'han informat més de 4.950.000 proves diagnòstiques.

Compartir

Galeria d'imatges