Notas de Premsa

Els pacients de l'Hospital Universitari Francesc de Borja de Gandia disposaran de menús nadalencs especials

23/12/2023

Els pacients de l'Hospital Universitari Francesc de Borja de Gandia disposaran de menús nadalencs es

Els pacients podran degustar cinc menús diferents en els quals no faltaran els productes típics. L'objectiu és intentar fer més agradable l'estada dels pacients hospitalitzats. 

L'Hospital Universitari Francesc de Borja de Gandia proporcionarà, com és habitual cada any, menús especials de Nadal per als pacients ingressats en estes dates en el centre hospitalari.
Així, amb l'objectiu de fer més agradable l'estada i amenitzar l'ingrés, els usuaris podran degustar cinc menús diferents en els quals no faltaran productes típics nadalencs, sempre que la dieta pautada no ho impedisca.
Enguany els pacients que passen la Nit de Nadal a l'hospital i la patologia del qual ho permeta, degustaran un sopar especial compost per un primer plat de consomé de Nadal amb ou escalfat, i un plat principal de cuixes de pollastre farcits de prunes i pinyons amb salsa de taronja, i per a postres, flam de formatge amb fruits rojos.
El dia de Nadal, els pacients degustaran un 'bisquet' de marisc amb gambes saltades, seguit de medallons de rellom de porc amb salsa de prunes seques i arròs, i per a postres, braç de nata amb sala de xocolate.
En Nit de cap d'any els pacients gaudiran d'ensalada russa de llagostins amb els seus renyes, seguits de bacallà gratinat amb  allioli de mel, i profiterols de nata amb xocolate calent per a postres.
El dia d'Any Nou el menjar consistirà en sopa de marisc amb rodanxa de pa torrat, pastís de lluç amb salsa biscaïna i baines, i per a postres pastís al whisky.
Com a primer plat del menjar de Reis, els pacients podran degustar un arròs melós amb verdures i calamar, ventresca de lluç a la Koskera, i per a postres, pastís tiramisú.

Compartir

Galeria d'imatges