Portada - foto apaisada


 

Actualitat

El Departament posa en marxa ‘Ròtova Camina’ per a fomentar els passejos saludables en grup

14/02/2024

El Departament posa en marxa ‘Ròtova Camina’ per a fomentar els passejos saludables en grup

Es realitzen els dimarts i els divendres de 9.30 a 10.30 hores amb eixida des del centre de salut.

Els professionals del consultori mèdic de Ròtova juntament amb l'Ajuntament de Ròtova posen en marxa la iniciativa ‘Ròtova Camina’ per a fomentar l'activitat física i les relacions socials.

Ròtova se suma així als altres municipis de la comarca que ja l'han posada en marxa (Gandia, Oliva, Tavernes de la Valldigna, Vilallonga, Barx, Bellreguard, Almoines, Daimús, La Font d'en Carròs, Miramar el Real de Gandia, Castelló de Rugat, Benifairó de la Valldigna, Piles, Simat de la Valldigna, Xeraco i Rafelcofer) dins de l'estratègia de promoció de la salut en l'entorn comunitari.

Es tracta d'un programa d'eixides setmanals en grup pel municipi amb el principal objectiu de promoure activitats que milloren la salut i el benestar. Les eixides es realitzen els dimarts i els divendres a les 9.30 hores des del centre de salut, amb parades en diversos punts de la localitat, i amb una duració d'una hora aproximadament.

Les persones participants van acompanyades per un/a monitor/a especialitzat/a i per professionals sanitaris, que els guien en les caminades alhora que els indiquen altres activitats que beneficien la salut.

La primera eixida serà el divendres 16 de febrer a les 9.30 hores des del centre de salut. Les persones interessades poden inscriure's en el mateix centre de salut.

Des del Departament de Salut de Gandia, la directora d'infermeria d'Atenció Primària, Cristina Altur, ha destacat la importància d'estes iniciatives per al foment de l'exercici físic i també pel caràcter socialitzador del programa.

Compartir

Galeria d'imatges