Portada - foto apaisada


 

Actualitat

El Centre de Salut Pública entrega a La Font d’en Carròs el certificat d’adhesió a Xarxa Salut

25/01/2024

El Centre de Salut Pública entrega a La Font d’en Carròs el certificat d’adhesió a Xarxa Salut

El principal objectiu és la promoció de la salut local d’acord al V Pla de Salut de la Comunitat Valenciana.

Responsables del Centre de Salut Pública de Gandia han fet lliurament a representants de La Font d'en Carròs del certificat d'adhesió al V Pla de Salut de la Comunitat Valenciana (2022-2030) i a Xarxa Salut amb la finalitat de dur a terme accions de promoció de la salut local des de tots els àmbits i per a totes les edats.

En concret, el Pla de Salut s'articula entorn de la innovació i reorientació del sistema sanitari, la reducció de les desigualtats en salut, i l'atenció de la salut en totes les etapes i en tots els entorns de la vida, entre altres línies.

Amb això, la pertinença a Xarxa Salut permetrà a la població accedir a subvencions, participar en jornades, seminaris i tallers orientats a l'intercanvi d'experiències de promoció de la salut, divulgar les experiències en l’Observatori Valencià de Salut i, en definitiva, emprendre accions per a millorar la salut i la qualitat de vida de la ciutadania.

El pròxim pas serà constituir la taula de salut en el municipi per a poder realitzar el diagnòstic del seu territori i començar a treballar en estes accions.

Compartir

Galeria d'imatges